Vaste installaties

Investeren in een goed klinkend geluid-s en lichtinstallatie is van cruciaal belang voor elke organisatie die zich bezighoudt met het welzijn van zijn klanten en personeel. Of het nu gaat om een kantoor, restaurant, bar/ club, sportschool, winkel, kerk of school, het is duidelijk dat een goede geluids en lichtbeleving een belangrijk onderdeel is van de ervaring die een locatie aanbiedt. Daarom bieden wij een volledig pakket aan diensten en oplossingen die uw licht en geluidsinstallatie optimaal laten functioneren. Wij nemen de zorg uit handen en zorgen ervoor dat uw locatie een prettige beleving biedt aan al uw klanten en personeel.

Geluid

Goed geluid in een ruimte is essentieel voor een aangenaam en veilige omgeving. Het kan helpen om achtergrondlawaai op een veilige manier te verminderen, waardoor muziek en andere geluiden worden versterkt, en mensen zich meer betrokken voelen bij de ruimte. Het kan ook helpen om mensen te vermaken, waardoor de ruimte een plek wordt waar mensen graag verblijven. Goed geluid kan ook helpen bij de beveiliging van de openbare ruimte, door te waarschuwen bij ongewenste activiteiten.

Licht

In een (openbare) ruimte Is goed licht net zo belangrijk als goed geluid. Het is essentieel voor het creëren van een veilige omgeving. Goed licht kan mensen helpen bij het onderscheiden van verschillende objecten en mensen die in de ruimte aanwezig zijn, waardoor het veiliger wordt. Goed licht helpt ook bij het verhogen van de sfeer en helpt mensen om de ruimte beter te ervaren. Uitlichten van objecten en vluchtwegen kan een grote rol spelen bij vermindering van criminaliteit en de algehele veiligheid.